Markiser

Markiser

Med utvändiga solskydd som exempelvis markiser i Gävle kan du få ett bra skydd mot solens varma strålar, regn och i viss mån insyn. Dessutom kan snygga markiser bidra till att förhöja utseendet på fasaden. Wallners Persienn och Markis AB har tillverkat och monterat markiser i över 55 år och kan erbjuda ett brett utbud av solskydd i Gävle för alla typer av fastigheter eller uteplatser.

 

När du anlitar oss för dina markiser kan du själv bestämma utseende, färg, motiv och måttanpassning då vi tillverkar dina markiser i Sandviken på beställning. Det gör att du kan få skräddarsydda markiser som passar för just din verksamhet. Du kan kontakta oss på Wallners för att erhålla information om hur vi kan bistå dig då du vill installera markiser i Gävleborg.

 

Fönstermarkiser

För privatbostäder, butiker, kontor, hotell och restauranger kan vi erbjuda ett stort sortiment av fönstermarkiser i ett flertal färger, storlekar, med eller utan motiv.

 

Balkongmarkis

Vill du få möjlighet att tillbringa mer tid ute på balkongen så kan du investera i en balkongmarkis som ger dig skydd mot både regn och solens strålar.

 

Balkongskydd

Med ett balkongskydd slipper du insyn från grannar eller förbipasserande samtidigt som det också ger skydd mot sol och vind.

 

Korgmarkiser

För restauranger, hotell, butiker eller villaägare som vill sätta upp snyggare solskydd i Gävle kan vi erbjuda korgmarkiser som ger din fasad ett rejält lyft. Markiserna finns i flera olika färger, med eller utan motiv och du kan välja mellan fast monterade eller uppdragbara markiser i Gävle.

 

Terrassmarkiser

Vi kan erbjuda ett bra utbud av terrassmarkiser så att du kan använda din terrass även då det regnar eller är starkt solljus. 

 

Sidomarkiser

Med sidomarkiser får du skydd mot vind, sol, regn, buller samtidigt som det även begränsar insyn. Sidomarkiser passar utmärkt för terrasser, uteplatser eller uteserveringar.

 

Fristående markiser

För friliggande uteplatser har vi fristående markiser som inte kräver förankring i en fasad och som ger en skuggig plats på en större yta. Markiserna skyddar mot både regn och sol och kan också fällas in då solen har gått ned.

 

Restaurangmarkiser

För restauranger och andra uteserveringar kan vi erbjuda skräddarsydda markiser i ett flertal olika färger, storlekar och med eller utan motiv. En restaurangmarkis skyddar gästerna mot den varma solen och mot regn. Tillsammans med sidomarkiser kan du också ge din uteservering ett skydd mot vind samtidigt som det begränsar insyn.

 

Vertikalmarkiser

Till skillnad mot vanliga markiser som utöver skydd mot solen även ger skydd mot regn så ger vertikalmarkiser endast skydd mot värme och ljus. Vertikalmarkiser finns med olika väv beroende på om du vill släppa in en del ljus och även kunna se ut eller om du vill ha totalt insynsskyddat. 


Fler tjänster vi utför

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

När du vill montera solskydd i Gävleborg kan du använda dig av formuläret nedan för att boka ett gratis platsbesök. Vi har tillverkat och levererat skräddarsydda markiser och solskydd sedan år 1965.