Att välja invändigt solskydd i Sandviken

När du vill få skydd mot värme och insyn men även kunna mörklägga ett rum så kan vi erbjuda dig ett stort utbud av invändiga solskydd i Sandviken. I vårt utbud finner du persienner, rullgardiner, plisséer, lamellgardiner och stilfulla honeycell-gardiner.

När du vill montera invändiga solskydd i Sandviken finns det flera olika modeller att välja mellan beroende på vilka egenskaper du vill ha. Det främsta skälet att installera invändigt solskydd är för att förhindra solens värme att komma in i bostaden. Dock använder många även solskydd för att förhindra insyn och för att mörklägga vissa rum i bostaden som exempelvis sovrummet. Wallners Persienn och Markis är ett företag som varit verksamt inom branschen under en mycket lång tid och kan erbjuda skräddarsydda solskydd i Sandviken som tillverkas i egen fabrik. Kontakta oss för mer information och inspiration för dina val av solskydd.

 

Vi kan erbjuda olika typer av solskydd i Sandviken

De vanligaste skydden för en privatbostad är persienner eller rullgardiner, även om det också blivit populärt med att installera utvändiga solskydd som markiser. Persienner och rullgardiner finns i ett stort antal utföranden, modeller och färger och skyddar mycket bra mot både värme, ljus och insyn. Vi kan också erbjuda persienner för kontor eller andra företagslokaler, med eller utan fjärrstyrning.

 

Lameller eller plisséer

En lamellgardin består av ett flertal lameller som hänger vertikalt och som öppnas och stängs med en stav eller en kedja. Lameller passar utmärkt för stora fönsterpartier på ett kontor eller i ett vardagsrum. Genom att man kan vinkla lamellerna så kan man styra över hur mycket ljus man vill släppa in samtidigt som lamellerna skyddar från insyn. Lamellgardiner finns i en mängd olika utföranden för att passa i alla miljöer.

 

Plisséer är också ett bra alternativ om man vill begränsa insyn men ändå släppa in ljus. Detta solskydd i Sandviken passar också bra för konferensrum om man vill begränsa insyn men också om man vill mörklägga rummet i samband med visningar. Plisséer finns med tunn eller tjock väv, beroende på hur mycket ljusinsläpp man önskar, och i ett stort antal färger och modeller.

 

Anlita oss för dina solskydd i Sandviken

Behöver du installera solskydd i ditt hem eller för din verksamhetslokal kan du vända dig till oss på Wallners Persienn och Markis som är specialister på tjänster inom solskydd i Gävle. Vi erbjuder privatpersoner och företag helhetslösningar där vi både tillverkar och monterar till ett fast pris. I vår fabrik kan vi tillverka dina solskydd exakt utifrån dina önskemål. Använd formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan mäta, lyssna på dina önskemål och lämna råd kring dina nya solskydd i Sandviken. 

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

När du vill montera solskydd i Gävleborg kan du använda dig av formuläret nedan för att boka ett gratis platsbesök. Vi har tillverkat och levererat skräddarsydda markiser och solskydd sedan år 1965.