Skydda din uteplats med en terrassmarkis i Gävle

Genom att installera en terrassmarkis för din uteplats får du möjlighet att vistas än mer ute i din trädgård utan att besväras av värme eller regn. Vi kan skräddarsy dina terrassmarkiser så att de passar perfekt för din uteplats, med eller utan fasadförankring.

En uteplats eller en altan är en uppskattad plats att vistas på under de varma månaderna. Här kan familjen umgås, äta måltider eller bara koppla av med en bok under lediga stunder. Dock kan värmen från solen under större delen av dagen göra att det blir svårt att vistas på uteplatsen. Med en terrassmarkis får du skugga på din terrass vilket gör att du kan vistas där fler timmar varje dag. En markis ger också skydd mot regn så att du kan fortsätta att umgås och äta dina måltider på altanen även då det är dåligt väder. När du vill installera en terrassmarkis i Gävle kan du kontakta oss på Wallners Persienn och Markis för råd och inspiration.

 

Montera markiser i Gävle för din uteplats

Till att börja med behöver vi komma ut till din fastighet för att titta på din uteplats och mäta. I samband med det kan vi lyssna på dina önskemål och behov men även lämna råd och bidra med inspiration. Terrassmarkiser finns i ett stort antal utförande och även med automatiska styrfunktioner som gör att markisen automatiskt vevas in då solen inte är uppe eller då det är hård vind. För fristående uteplatser kan vi erbjuda markiser som inte behöver förankras i fasaden så att du kan få en skyddad plats även ute i trädgården. Efter vårt möte kan vi ge dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för både tillverkning och installation av din terrassmarkis.

 

Komplettera din terrassmarkis i Gävle med sidoskydd

När du har monterat en terrassmarkis på din uteplats kan du också komplettera med sidoskydd som skyddar mot en lågt liggande sol men också då det blåser. Ett sidoskydd ger också ett perfekt insynsskydd så att inte grannar eller förbipasserande kan se in till uteplatsen. Sidoskydd finns i flera olika utföranden men kan också skräddarsys för att bättre passa in på din uteplats.

 

Anlita oss för dina markiser i Gävle

Wallners Persienn och Markis tillverkar och installerar markiser och solskydd i Gävle för alla typer av verksamheter och för privata fastigheter. Vi har ett brett utbud av tjänster som markiser för fönster, balkonger, terrasser, butiksfönster men även invändiga solskydd för alla typer av ändamål. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett gratis platsbesök så att vi kan komma ut och se förutsättningarna för installationen, mäta och lämna råd kring dina nya markiser.

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

När du vill montera solskydd i Gävleborg kan du använda dig av formuläret nedan för att boka ett gratis platsbesök. Vi har tillverkat och levererat skräddarsydda markiser och solskydd sedan år 1965.