Vilka styrsystem finns för utvändiga solskydd i Gävle?

När du ska installera utvändiga solskydd i Gävle finns det flera olika styrsystem att välja mellan för att förenkla eller automatisera hanteringen av dina markiser. Du kan vända dig till oss som är specialister på markiser och solskydd i Gävle.

Att installera utvändiga solskydd i Gävle som exempelvis markiser är nödvändigt om man tar emot kunder eller besökare som vistas utomhus på exempelvis en uteservering eller en uteplats. Utöver fönstermarkiser så är det också lämpligt att installera en terrassmarkis för en uteservering så att kunderna skyddas från värme men också regn. En markis bidrar till att uteplatsen kan användas under fler timmar varje dag, även vid dåligt väder. För att förenkla men också skydda sina markiser från skador finns det olika styrsystem som man kan installera för att automatisera användandet av markiser. Du kan kontakta oss på Wallners Persienn och Markis för mer information om hur vi kan hjälpa dig med markiser och solskydd i Gävle, med eller utan styrsystem.

 

Styrsystem för solskydd i Gävle

För den som vill kunna fjärrstyra eller automatisera sina markiser finns det flera olika fjärrsystem att välja mellan. Dels finns det markiser som styrs med fjärrkontroll men det går också att styra vissa markiser med en app vilket i sin tur innebär att man kan dra in eller släppa ut markiserna på distans. Att snabbt kunna veva in eller släppa ut markiser är fördelaktigt då exempelvis solen går i moln, för att släppa in ljus på uteplatsen, eller hård vind, så att inte markiserna skadas.

 

Automatiserade styrsystem för markiser i Gävle

För den som vill ha extra trygghet går det också att förse sina terrassmarkiser med sensorer som automatiskt känner av väderförhållanden. Det finns exempelvis solsensor som känner av om solen går i moln och då automatiskt vevar in markiserna efter ett antal minuter och sedan släpper ut markisen igen då solen åter igen lyser starkt. Det finns också vindsensorer som känner av om det blåser så att den kan aktivera en motor som vevar in markisen så att inte markisen skadas av vinden. För stora terrassmarkiser kan man istället installera en skaksensor som känner av om markisen rör sig och då aktiverar motorn. Då vevas markisen in så att inte markisen fångar upp vinden som ett segel, vilket också kan ta med delar av fasaden.

 

När du ska installera markiser i Gävle

Vi hos Wallners Persienn och Markis har varit verksamma inom branschen under många år och har en stor kunskap kring solskydd i Gävle. Vi kan erbjuda dig tjänster som skräddarsydda markiser vilket tillverkas i vår fabrik i Borlänge. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett gratis platsbesök så att vi kan mäta, lämna råd och inspiration och höra dina önskemål, utan några förpliktelser. 

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

När du vill montera solskydd i Gävleborg kan du använda dig av formuläret nedan för att boka ett gratis platsbesök. Vi har tillverkat och levererat skräddarsydda markiser och solskydd sedan år 1965.