Vi tillverkar och monterar skräddarsydda solskydd i Gävleborg

När du planerar att installera markiser eller solskydd i Gävleborg kan du vända dig till oss som tillhandahåller med alla typer av solskydd. Vi erbjuder helhetslösningar vilket innebär att vi tillverkar dina solskydd på beställning och därefter så utför våra duktiga montörer installationer av era solskydd.

Markiser har inte bara förmågan att stoppa värme, regn och begränsa insyn utan är också en snygg detalj på fasaden som kan förses med valfritt motiv som logga eller företagsnamn. Markiser finns för fönster, dörrar, balkonger, terrasser och uteplatser. Vi på Wallners Persienn och Markis AB är specialister på markiser och solskydd i Gävleborg och kan skräddarsy dina markiser så att du får exakt det utseende som du vill ha. Eftersom vi tillverkar våra markiser själva finns inga begränsningar då det gäller storlek eller måttanpassningar utifrån utseendet på din fasad eller terrassen. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina solskydd i Gävleborg.

 

Tillverkning och montering av solskydd i Gävleborg

Stora fönster, egendesignade fönsterpartier eller stor uteplats är inga problem för oss. Vi tillverkar alla markiser i vår egen fabrik vilket gör att vi kan leverera markiser för alla typer av fönster, terrasser, balkonger eller uteplatser. Vi kan inte bara måttanpassa utan även skräddarsy dina markiser exakt utifrån dina önskemål, med eller utan motiv eller text. En markis är en perfekt marknadsföringsdetalj som får potentiella kunder att se din butik från håll. Vi kan tillverka och montera solskydd och markiser i Gävleborg för alla typer av verksamheter.

 

Markiser för restauranger och uteserveringar

Vi tillverkar och monterar också markiser eller solskydd i Gävleborg för restauranger och uteserveringar. Med en terrassmarkis eller en fristående markis kan ni erbjuda gästerna möjlighet att sitta ute och äta även då solen är som varmast eller då det regnar. Vi skräddarsyr era restaurangmarkiser utifrån era önskemål och måttanpassar dessa så att de kan monteras för din uteservering. Vi har också markiser för uteserveringar som inte kräver förankring i fasader vilket gör att ni kan erbjuda en skuggig plats och skydd för regn även om er uteservering inte ligger i anslutning till en fasad. Terrassmarkiser kan förses med solsensor och vindsensor så att en motor automatiskt vevar in markiserna då solen går i moln eller vid hård vind och automatisk rullar ut dessa då solen lyser och vinden har mojnat.

 

Vi kan allt om markiser och solskydd i Gävleborg

Med egen fabrik där vi kan tillverka och skräddarsy dina solskydd i Gävle kan du erhålla markiser och solskydd som uppfyller alla dina krav och önskemål. Vi på Wallners Persienn och Markis AB tillverkar och installerar solskydd åt privatpersoner, företag, restauranger, hotell och för offentliga sektorn. Kontakta oss för att boka ett platsbesök så att vi kan mäta och diskutera dina önskemål och behov, kostnadsfritt och utan att du förbinder dig för något. 

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

När du vill montera solskydd i Gävleborg kan du använda dig av formuläret nedan för att boka ett gratis platsbesök. Vi har tillverkat och levererat skräddarsydda markiser och solskydd sedan år 1965.