Vilken typ av markis passar dig bäst?

Genom att installera markiser i Gävle får du ett perfekt skydd mot värme och UV-strålning. Med en markis får du också ett bra skydd mot regn för din uteservering eller terrass. Du kan vända dig till oss då du vill montera solskydd i Gävle.

Vilken typ av markis som passar dig bäst beror lite på var du ska montera markiserna. Det markiser för ett flertal olika ändamål men också ett stort antal olika modeller och utföranden att välja mellan. Behöver du fönstermarkiser för din villa eller ska du montera markiser i Gävle för din butik eller restaurang? Vi hos Wallners Persienn och Markis har ett mycket brett utbud av markiser för alla typer av verksamheter och privatboenden. Här finner du, utöver fönstermarkiser, även restaurangmarkiser, terrassmarkiser, balkongmarkiser och fristående markiser. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina markiser i Sandviken.

 

Vi kan erbjuda dig en helhetslösning för dina markiser i Gävle

I vår fabrik så tillverkar vi markiser på beställning vilket innebär att vi kan skräddarsy dina markiser oavsett om du ska montera dessa för ett fönster, en terrass eller en uteservering. Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök genom formuläret på vår hemsida så att vi kan komma ut till din fastighet för att mäta, bidra med råd och inspirationer och lyssna på dina önskemål. Därefter så tillverkar vi dina markiser i Gävle så att dessa får perfekt passform, den färg och väv som du önskar och även med eller utan motiv. Slutligen så kommer våra skickliga montörer ut och installerar dina markiser.

 

Fristående markiser i Sandviken för uteplatser

Har du en uteplats där du vill skapa skugga under dagen men även få ett skydd mot regn så har vi fristående markiser i ett flertal olika utföranden och storlekar. Våra fristående markiser kräver ingen fasad för montering utan monteras på en ställning vilket gör att du kan placera markisen exakt var du vill i din trädgård eller för en uteservering. Markiserna går förstås att veva in enkelt då solen gått ned för att ge bättre ljusinsläpp. Vi tillverkar våra fristående markiser själva i vår fabrik vilket innebär att vi kan skräddarsy dina markiser så den passar perfekt för din uteplats.

 

Boka kostnadsfritt platsbesök

När du behöver installera markiser eller solskydd i Gävle kan du vända dig till oss på Wallners Persienn och Markis AB. Vi är experter på allt inom solskydd, såväl invändiga som utvändiga, och kan erbjuda dig tjänster som skräddarsydda solskydd direkt från vår fabrik. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan höra dina önskemål och se vilka förutsättningar som gäller för dina markiser. Därefter lämnar vi en offert med ett fast pris för både tillverkning och montering. 

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

När du vill montera solskydd i Gävleborg kan du använda dig av formuläret nedan för att boka ett gratis platsbesök. Vi har tillverkat och levererat skräddarsydda markiser och solskydd sedan år 1965.