Invändiga Solskydd

Invändiga Solskydd

Under den varmare årstiden är det svårt att hålla värmen från solen borta från bostaden eller företagslokalen. Solens strålar bidrar också till ett besvärande ljus för de som vistas i fastigheten. Med ett invändigt solskydd i Gävle kan du få skydd mot solen och även mot insyn från grannar och förbipasserande. Wallners Persienn och Markis AB har tillverkat och levererat solskydd i Gävleborg sedan år 1965 och kan erbjuda en helhetslösning där både tillverkning och montering ingår. Du är välkommen att kontakta oss för mer information, inspiration eller för att boka ett platsbesök då du vill montera invändiga solskydd i Gävle.

 

Persienner

Persienner ger ett mycket bra skydd mot både värme och ljus och skyddar också mot insyn från grannar eller förbipasserande. Fördelen med persienner är att det är enkelt att själv justera hur stort ljusinsläpp man vill ha eller om man vill mörklägga helt. Persienner finns i ett flertal olika färger så de passar i allas hem eller på kontoret.

 

Rullgardiner

Rullgardiner är perfekt för sovrum eller i andra rum som man vill kunna mörklägga helt. Rullgardiner finns också med en tunnare väv som stänger ute värmen men släpper igenom en del ljus. I vårt sortiment finner du ett stort utbud av rullgardiner i ett flertal olika färger, med eller utan mönster och motiv och med olika tjocklekar på väven.

 

Lameller

Lamellgardiner är ett mycket populärt solskydd som effektivt stoppar värmen och begränsar ljuset men som också är vanligt att använda som insynsskydd på kontor. Vi kan erbjuda lameller i ett flertal olika utföranden och färger för både ökad trivsel i hemmet eller för en snyggare inredningsdetalj på kontoret.

 

Honeycell

Honeycell är ett mycket stilfullt solskydd i Gävle som monteras i fönsterbågen och som sedan kan sänkas och höjas med hjälp av underlisten. Honeycell ger ett bra skydd mot både värme och kyla och finns i ett flertal olika modeller och med olika tjocklekar på väven. En tunnare väv medger insläpp av ljus medan en tjockare väv mörklägger helt.

 

Plisséer

För kontor eller hem med större fönsterpartier kan plisséer vara ett bra alternativ då man ska välja solskydd i Gävleborg. Plisséer finns i flera olika utföranden, både en som släpper igenom en del ljus och en som mörklägger helt. Detta invändiga solskydd passar även utmärkt att installera för fönsterpartier inomhus på kontor som exempelvis för ett konferensrum. Går att få med eller utan motor för automatisk stängning och öppning.

 

Gardiner

För kontor, hotell och andra offentliga utrymmen kan vi erbjuda skräddarsydda gardiner som bidrar till en mer trivsam miljö. Gardiner kan kompletteras med styrfunktioner som gör att man kan fjärrstyra öppning och stängning av gardinerna.


Fler tjänster vi utför

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

När du vill montera solskydd i Gävleborg kan du använda dig av formuläret nedan för att boka ett gratis platsbesök. Vi har tillverkat och levererat skräddarsydda markiser och solskydd sedan år 1965.