Wallners Persienn och Markis AB

Wallners Persienn och Markis AB

Tack vare att vi har kontroll för hela kedjan, från tillverkning till montering, kan vi garantera högsta kvalitet från beställning ända fram till slutmontering.

Wallners Persienn & Markis AB grundades redan år 1965 och har idag 25 anställda som tillverkar och monterar solskydd och markiser i Gävle och Sandviken åt bland annat privatpersoner, företag och restauranger. Sedan år 2019 ingår företaget i Kigadakoncernen. Detta har lett till en utökad expansion och en ny fabrik i Borlänge som lägger grunden för vår fortsatta utveckling av verksamheten så att vi alltid ligger i framkant.

 

Skräddarsydda lösningar för alla verksamheter

Vår expertis inom markiser och solskydd i Gävle gör att vi kan hitta lösningar för alla typer av behov. Behöver du markiser för en uteservering har vi både terrassmarkiser och fristående markiser, med eller utan styrtjänster för automatiserade funktioner. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan diskutera dina behov och önskemål.


Tjänster på Solskydd Gävle

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

När du vill montera solskydd i Gävleborg kan du använda dig av formuläret nedan för att boka ett gratis platsbesök. Vi har tillverkat och levererat skräddarsydda markiser och solskydd sedan år 1965.

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

Boka platsbesök