Kontakta Wallners Persienn och Markis!

Kontakta Wallners Persienn och Markis!

När du söker efter en leverantör av markiser eller solskydd i Gävleborg är du välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök.

Vi hos Wallners Persienn och Markis AB har väl inarbetade rutiner och arbetsprocesser vilket gör att det är helt okomplicerat att beställa markiser och solskydd i Gävle. Du börjar med att kontakta oss för att boka ett gratis platsbesök så att vi kan mäta och se vilka förutsättningar som råder för installation. Samtidigt kan vi svara på dina frågor, bidra med inspiration och lämna råd vid ditt val av solskydd.

 

Vi tillverkar dina solskydd exakt utifrån dina önskemål och behov och slutligen utför våra skickliga montörer installationen utifrån överenskommen dag och tid.

Vi hjälper dig med dina solskydd i Gävle!

När du vill montera solskydd i Gävleborg kan du använda dig av formuläret nedan för att boka ett gratis platsbesök. Vi har tillverkat och levererat skräddarsydda markiser och solskydd sedan år 1965.

Vad säger våra kunder om oss?

Recension från Göran Stranner
Trivsam och ombonad miljö med trivsam och omtänksam personal som ger en fantastisk service och är professionella. Inget knusslande. Raka, snabba puckar och snyggt resultat. Kan bara rekommendera!
Göran Stranner
Recension från Erika Hellman
Fantastiskt företag som anstränger sig och gör allt för att kunden ska bli nöjd! (Köpte en elektrisk markis)
Erika Hellman
R
Kanonbra bemötande!
Rolf Hellgren